Verslas

„McDonald’s“ Baltijos šalyse pradeda vadovų stažuočių programą, įdarbins 45 ateities lyderius

Pirmaujantis restoranų tinklas „McDonald’s“ Baltijos šalyse pradėjo naują darbo ir mokymų programą „Manager trainee“ (liet. vadybininkas-stažuotojas), atveriančią greičiausias karjeros galimybes kompanijoje. Iš viso trijose Baltijos šalyse numatoma pasamdyti iki 45 vadovavimo potencialą turinčių žmonių, kurie, įveikę pagreitintus kursus, galės vos po šešių mėnesių pretenduoti į vadovaujančias pozicijas „McDonald‘s“ restoranuose.

„Darbuotojai yra mūsų verslo pagrindas ir mūsų pagrindinė vertybė. Vienas iš mūsų, kaip darbdavio, prioritetų – suteikti žmonėms galimybę ne tik įgyti pirmojo darbo patirties, bet ir augti bei tapti stipriais, profesionaliais lyderiais. Mūsų specialiai sukurta, viso etato vadovų stažuotojų programa vienu metu dirbant ir mokantis suteikia žmonėms lyderystės įgūdžių bei atveria unikalų, pagreitintą kelią į vadovaujančias pareigas „McDonald’s“ restorane, įkvėpdama juos būsimam vadovavimui ir didelėms ambicijoms. Programai iš viso įdarbinsime iki 45 žmonių Baltijos šalyse – 19 Lietuvoje, 14 Latvijoje ir 12 Estijoje“, – sako Anastasija Zubov, „McDonald’s Baltics“ Žmogiškųjų išteklių ir mokymų vadovė.

„Manager trainee“ programa yra tarptautinės „McDonald’s“ mokymų sistemos dalis. Jos dalyviai mokomi ir ruošiami restorano pamainos vadybininko pozicijai su galimybe toliau augti ir siekti sėkmingos karjeros „McDonald‘s“, tampant restorano vadovu. Pamainos vadybininkas yra atsakingas už svarbiausius procesus restorane, įskaitant darbuotojų komandos vadybą, maisto gamybą ir klientų aptarnavimą.

Programa padalinta į kelis kursus, kuriuose, dirbant „McDonald’s“, paraleliai suteikiama išsami svetingumo, maisto saugos, klientų aptarnavimo, vadovavimo ir restoranų valdymo patirtis. Mokymo programa vyksta įvairiais formatais, įskaitant mokymus vietoje, mokymąsi internetu, individualias ugdomojo vadovavimo (angl. couching) sesijas ir praktinius užsiėmimus „McDonald’s“ restoranuose Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

„Manager trainee“ yra viso etato darbo ir mokymų programa, kurios dalyviai dirba kompanijoje pamainų principu su galimybe dirbti skirtingu dienos metu.

Kandidatuoti į „Manager trainee“ programą galima „McDonald’s“ interneto svetainėje adresu www.mcd.lt.

Pranešimą paskelbė: Rūta Pastarnokienė, UAB „Fabula ir partneriai”

Parašykite komentarą