Verslas

„FL Technics“ rinkodaros vadove tapo S. Masalskienė

Globalaus ir nepriklausomo orlaivių techninės priežiūros sprendimų tiekėjo „FL Technics“ rinkodaros vadove tapo Simona Masalskienė. Naujoji kompanijos vadovų komandos narė bus atsakinga už rinkodaros strategijos įgyvendinimą, marketingo veiklų ir komandos vystymą.

Masalskienė yra sukaupusi daugiau 15 metų patirties komunikacijos srityje, iš kurių pastaruosius 5 metus dirbo vienos didžiausių Baltijos šalyse didmeninės prekybos elektros įrenginiais, filmais, tvarios energetikos ir kitomis verslo sritimis užsiimančios įmonių grupės „ACME Grupė“ komunikacijos vadove. Ji buvo atsakinga už strategijos kūrimą, vidinės ir išorinės komunikacijos valdymą, prekės ženklo ir darbdavio įvaizdžio formavimą. Prieš tai S. Masalskienė savo žinias ir patirtį kaupė dirbdama kredito įstaigose, viešųjų ryšių agentūroje.

Naujoji „FL Technics“ rinkodaros vadovė teigia, kad aviacija jai bus visiškai nauja sritis, o į startą joje ji žiūri kaip į įdomų profesinį iššūkį. „Aviacija – inovatyvi ir nuolat besivystanti industrija, o „FL Technics“ sparčiai auganti tarptautinė įmonių grupė, kuri aktyviai plečia savo paslaugų spektrą Amerikos, Europos ir Indonezijos kryptimis. Man tai galimybė ne tik, panaudojant savo sukauptas žinias ir patirtį, prisidėti prie globalaus verslo augimo, bet sykiu ir dar labiau praplėsti savo profesinį akiratį. Džiaugiuosi prisijungusi prie išskirtinai stiprios aviacijos profesionalų komandos“, – sako S. Masalskienė.

Kaip sako „FL Technics“ generalinis direktorius Žilvinas Lapinskas, atrankos proceso metu didžiausią įspūdį paliko ne tik S. Masalskienės sukauptos žinios ir patirtys, bet ir jos inovatyvus požiūris. „Inovatyvų požiūrį ir gebėjimą prisitaikyti prie nuolat besikeičiančių rinkos sąlygų mes ypač vertiname. Tikime, kad naujosios rinkodaros vadovės profesionalumas ir orientacija į tikslą padės užtikrinti efektyvią mūsų rinkodaros, komunikacijos veiklą bei prisidės prie įmonių grupės sėkmės“, – teigia jis.

„FL Technics“ yra pasaulinis orlaivių techninės priežiūros ir remonto (angl. k. Maintenance, Repair and Operations – MRO) paslaugų teikėjas, kurio paslaugomis naudojasi komercinės aviacijos klientai visame pasaulyje, įskaitant „Wizz Air“, „Lufthansa“, „Saudia“. Bendrovei priklauso 23 dukterinės įmones Europoje, Amerikoje, Indonezijoje, kurios visos kartu sudaro „FL Technics“ grupę.

Bendrovė turi eilę tarptautinių sertifikatų, kurie leidžia jai aptarnauti skirtingose šalyse registruotus orlaivius, įskaitant EASA Part-145, Part-CAMO, PArt-21, FAA-145, ir UK CAA Part 145 bei yra sertifikuota aviacijos mokymų organizacija. Orlaivių aptarnavimas vyksta techninės priežiūros centruose Lietuvoje, Jungtinėje Karalystėje ir Indonezijoje bei daugiau kaip 70-yje operatyvinės priežiūros stočių visame pasaulyje.

Bendrovė priklauso „Avia Solutions Group“(ASG) įmonių grupei. „Avia Solutions Group“ yra didžiausia pasaulyje ACMI (orlaivių nuoma su įgula, technine priežiūra ir draudimu) paslaugas teikiančių įmonių grupė, turinti 213 orlaivių parką. Grupei priklauso daugiau nei 100 įmonių, įskaitant „SmartLynx Airlines“, „Avion Express“, „BBN Indonesia Airlines“ ir „KlasJet“. Grupės įmonės taip pat teikia įvairias aviacijos paslaugas, tokias kaip orlaivių remontas, pilotų bei įgulos mokymai, antžeminis aptarnavimas ir kitas. ASG komandą sudaro 12 000 aukštos kvalifikacijos aviacijos profesionalų.

Pranešimą paskelbė: Silvija Šileikė, Avia Solutions Group

Parašykite komentarą