Nekilnojamas Turtas

Reikia įrankių čia ir dabar? Užsuk į „kurts toolbox“ ir išsinuomok 24/7

Vilniaus Pilaitės rajone pastatytas automatizuotos įrankių nuomos terminalas. Moduliniame statinyje su 200 užrakinamų dėžių galima nuomotis įrankius visą parą – naudojantis specialia kurts programėle. Išmanus bekontaktis nuomos būdas arti namų pasirodė esąs įžvalgus sprendimas.

 „Dalinkitės, o ne turėkite. Taupykite, o ne išlaidaukite. Mes pašalinome nereikalingas kliūtis – ir pasaulis visiems tapo išmanesnis“, – tokia šios paslaugos koncepcija. „kurts toolbox“  išmanų terminalą, automatizuojantį įrankių nuomą, sugalvojo Vokietijos kompanija „Kurt König“, stambios statybinės technikos nuomotojas bei statybinių mašinų pardavėjas. 

Ką galima rasti „kurts toolbox“ terminale?

Nuomai siūlomas platus įrankių asortimentas: nuo smulkesnių paveikslui pakabinti iki įrankių, kurie padės stogą dengiant, t. y. skirti vidaus ir lauko darbams namų ūkyje. Terminale galima rinktis iš daugiau negu 100 įrankių, o jei klientas neranda tinkamo – užsakoma. Visi įrankiai – daugiausia tai vokiški įrankiai, kaip „Bosch“, „Makita“, „Stihl“ – yra pagaminti žinomų gamintojų, sertifikuoti, profesionalūs, saugūs naudoti. Tai yra inovatyvūs, patys naujausi gamyklų įrankiai.

Nuomai atrinkti įrankiai atsižvelgus ir į ergonomiką, universalumą. Terminale atidarę dėžę su pasirinktu įrankiu, rasite jį sukomplektuotą taip, kad būtų patogu transportuoti. Kai kurie iš jų – ant ratukų.

Visa įvertinta – esmė – kad būtų patogu kiekvienam, tiek gabenti, tiek naudoti.

Nuoma patogi ir tuo, kad nereikia laiko gilintis, kokiems darbas galima bus panaudoti įrankį, kiek jis bus patvarus. Yra per 100 įrankių, iš kurių renkiesi tą, kurio darbui reikia šiandien. Rytoj reikės kitam darbui – pasiimsi kitą. Nors prie kiekvieno įrankio yra aprašas, kaip saugiai ir kokiems darbams jis tinka, įrankių nuomotojai gali konsultuoti ir telefonu.

Vienas iš populiariausių yra plaunantis dulkių siurblys, todėl didinamas jų kiekis. Artėjant kiemo ir aplinkos darbų sezonui, daugėja ir šiems darbams skirtų įrankių. Tai kompanijos nuostata: duoti tada, kada reikia, ir tai, ko pageidaujama.  

Atėjai, pasiėmei, padarei, grąžinai. Laiko atžvilgiu – auksinis sprendimas. Neradai, ko reikia, užsakys. 

Kaip gauti profesionalią kokybę už mažą kainą? 

Šia paslauga besinaudojantys klientai sako, kad tai tobulas sprendimas: pasirenki patį tinkamiausią profesionalų įrankį konkrečiam darbui; tai padarai vienoje vietoje; moki tik už nuomą ir neturi rūpesčio jį sandėliuoti, prižiūrėti. 

kurts toolbox“ išmanusis įrankių nuomos terminalas įkurdintas viename iš sparčiausiai augančių Vilniaus rajonų, tarp prekybos centrų „Maxima“ ir „Pupa“. Pasirinkimas neatsitiktinis – paslauga prie namų ir prekybos centrų, kad visus reikalus galima būtų atlikti vienu sustojimu. Net ir pravažiuojantiems pro Pilaitę.

Kaip išsinuomoti įrankius? 5 žingsniai

  • Parsisiųsk kurts programėlę išmaniajame telefone ir užsiregistruok.
  • Programėlėje patikrink, kuriuos įrankius gali rasti terminale.
  • Rezervuok įrankius – pasiimti galėsi iš terminalo bet kuriuo paros metu.
  • Atidaryk terminalą naudodamasis kurts programėle ir pasiimk įrankius.
  • Baigęs darbą, grąžink įrankius į terminalą. Už nuomą bus pritaikytas geriausias įrankio nuomos valandinis tarifas – moki tik už laiką, kuriuo faktiškai naudojiesi įrankiu. 

Nuo šiol visus įrankius už tam tikrą mokestį galima rezervuoti iki 48 valandų. Tai suteikia galimybę planuoti ilgesnės trukmės projektus. Išsinuomojus įrankį, prasideda 60 min. nemokamas rezervavimo laikotarpis įrankiui atsiimti. Per šį laiką rezervavimą galima pratęsti – kaina bus apskaičiuota minutės tikslumu ir bus proporcinga įrankio nuomos kainai – sąžiningai ir skaidriai. 

Svarbu esant koronaviruso grėsmei

  • Atliepiant dabartinę situaciją, svarbu tai, kad nuoma vyksta be fizinio kontakto su žmogumi, o įrankiai kruopščiai dezinfekuojami po kiekvieno panaudojimo ir vėl nuomojami tik po 48 valandų.
  •  Jei terminale vienu metu yra kitų klientų, prašoma palaukti šalia terminalo, kad būtų išlaikytas saugus 1,5 m atstumas.
  •  Paėmimo ir grąžinimo procesas užtrunka tik keletą minučių. Nors paslauga yra maksimaliai suskaitmeninta, minimalus fizinis kontaktas išlieka. Todėl prieš įeinant į įrankių terminalą, būtina laikykis rekomenduojamų higienos priemonių, tokių kaip kruopštus rankų plovimas.
  •  Jei jaučiatės blogai ar pasireiškia peršalimo simptomai, lankytis terminale nerekomenduojama.

Laimono Ciūnio nuotr.

Pranešimą paskelbė: Lida Lapkienė, MB „Redakcija plius”

Parašykite komentarą